HAPPY ITALY ZOETERMEER

HAPPY ITALY ZOETERMEER Fast Italian

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 450 beoordelingen
24 nov 2021 om 22:00 Verkeerde bestelling gekregen. Waren telefonisch slecht te bereiken. Na 20 minuten werd er opgenomen en de juiste bestelling opgestuurd. Geen excuses of extraatje. Jammer. We aten uiteindelijk om 21.15
20 nov 2021 om 21:13 Waardeloos, de bestelling werd volledig afgekoeld geleverd. Klacht indienen telefonisch is onmogelijk, telefoon wordt niet opgenomen. Schriftelijke klacht bij Thuisbezorgd .. (nog) geen reactie.
14 nov 2021 om 20:05 Pizza was koud. Erg jammer
13 nov 2021 om 11:28 Het duurde langer dan beloofd, maar dat is geen ramp. Vervelend vond ik wél dat ik daarna de pan op het vuur moest zetten om de pizza die helemaal koud geworden was op te warmen. Smaak van de pizza was verder prima.
10 nov 2021 om 20:42 De pizza was heerlijk, alleen jammer dat het fanta blikje zo duur was gezien zijn inhoud (smalle versie)
4 nov 2021 om 21:29 Ons eten was koud!
3 nov 2021 om 18:11 Ik bestel regelmatig dezelfde pasta maar de ene keer wordt hij heel goed gemaakt en de andere keer vind ik het zonde van het geld. Het is afhankelijk van wie het maakt. Als de continuïteit beter zou zijn dan hadden ik vijf sterren gegeven.
2 nov 2021 om 21:35 Pizza was koud. Zelf op moeten warmen in de oven
1 nov 2021 om 10:38 We hebben meer als 1,5 uur moeten wachten, en wanneer we belde qerd er niet opgenomen. Mijn man is erheen gereden en zag dat ik in de wacht stond op de telefoon. Het is schandalig!!! Happy italy geeft thuis bezorgd de schuld en andersom precies hetze
1 nov 2021 om 0:28 Eten was koud , niemand telefonisch bereikbaar !!!!!
29 okt 2021 om 18:48 Lekker hoor zo een KOUDE pizza :-( En het drinken was de bezorger ook vergeten. Dus echt een top mijn weekend kan niet meer stuk! ;-s
26 okt 2021 om 18:51 Penne ipv spaghetti echt een tegenvaller voor die €20 voor deze pasta